Košík je prázdný

Kurzy na míru

Soutěž o kyrzy Komunikace a Excel

Soutěžte s ALTUSem o firemní zakázkové kurzy KOMUNIKACE nebo EXCELU na míru.
Na výběr máte z mnoha možností!



Víte, kdo je naším nejžádanějším lektorem pro oblast komunikačních dovedností?
S odpovědí na tuto otázku Vám ještě pomůžeme. Je jím Mgr. Petr Bohuslav.


Petr je absolventem Jihočeské univerzity. Po své pedagogické praxi ve školství pracoval jako interní trenér a kouč. Působil rovněž na významných manažerských pozicích, jako organizační vedoucí a oblastní ředitel stavební spořitelny. Z pozice generálního ředitele a předsedy představenstva vedl reklamní agenturu Filip media a.s., kterou rovněž zakládal. Zde úspěšně řídil komunikační kampaně pro nadnárodní i lokální společnosti v komerční i státní sféře. Další zkušenosti získal na postu ředitele významného hudebního festivalu, redaktora a spolutvůrce vysílání Country rádia, kde dosud aktivně působí. V našem týmu zastává pozici metodika a šéflektora kurzů z kategorie soft skills a manažerských kurzů. Praktické zkušenosti dokáže Petr zúročit v lektorské praxi především v oblastech komunikace, prezentace, rétoriky a dále kurzech manažerských a obchodních dovedností. Je specialistou na oblast marketingu, obchodu, managementu a především reklamy a public relations.
Kurzy, které Petr Bohuslav vede, jsou zábavné, živé, plné akce a přinášejí absolventům nové praktické dovednosti.
 
A konečně soutěžní otázka!
Uhodnete, který z typů školení zaměřených na komunikaci je mezi klienty ALTUS Training Center nejžádanější?

- Pozitivní asertivita na pracovišti i doma
- Vnitrofiremní komunikace
- Efektivní komunikace
- Komunikace pro TOP management
- Mediální komunikace
- Marketingová komunikace v praxi
- Komunikace na sociálních sítíech

Jako nápovědu můžete použít naše stránky www.soft-skills.cz nebo katalog kurzů, který naleznete zde. Vaše odpovědi zasílejte na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 31. 8. 2023.

Další soutěžní otázka se týká Excelu.
Tipnete si, který z následujících kurzů Excelu je mezi klienty nejžádanější?

- MS Excel základní kurz
- MS Excel pokročilé techniky a funkce
- MS Excel analýza a zpracování dat
- MS Excel makra a formuláře
- MS Excel programování ve VBA
- PowerQuery pokročilé zpracování dat
- Power BI Dektop Vizualizace dat

Všechny tyto kurzy pro Vás metodicky připravil náš vynikající lektor RNDr. Roman Slaboch.

 
Roman je naším vedoucím lektorem a metodikem v oblasti IT kurzů již více než 20 let. Vytváří osnovy kurzů, výukové materiály, vstupní i výstupní testy, auto-evaluační dotazníky, e-learningové kurzy. Obsahově garantoval všechny významné vzdělávací projekty v oblasti výpočetních technologií, které naše školicí středisko realizovalo; je zodpovědný za kvalitu výuky ICT a vede přípravu kmenových i externích lektorů. Roman se trvale vzdělává nejen v oboru výpočetních technologií, ale také v oblasti metod a forem vzdělávání dospělých. Mezi klienty patří k naprosto nejžádanějším a v komunitě lektorů představuje skutečnou špičku. Jeho kurzy bývají skutečným a mimořádným zážitkem. Zažijete kurz, o jakém se Vám ani nesnilo!

Vaše odpovědi zasílejte na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 31. 8. 2023
 
Všechny správně tipující zařadíme do slosování, které proběhne 1. 9. 2023 a jeden z nich pak obdrží voucher na firemní zakázkový kurz Komunikačních dovedností nebo Excelu dle vlastního výběru zcela ZDARMA.